Zoneregeling

Met de slimme zoneregeling is het mogelijk alleen die ruimten te verwarmen die in gebruik zijn, in plaats van constant het hele huis. Dit bespaart energiekosten. Met Evohome stellen gebruikers tot maximaal twaalf zones in. Zo is de warmte in elke ruimte individueel te regelen voor beste comfort en efficiënt energiegebruik.

Met de evohome-app is het mogelijk de verwarming op afstand in te stellen, ook per kamer.

De app is verkrijgbaar voor zowel iOS als Android.

Het systeem weet wanneer er ergens een raam openstaat en past hier de verwarmingsinstelling op aan. Daarnaast is evohome in staat om te ‘leren’ hoe het huis opwarmt en afkoelt gedurende de seizoenen.

Evohome is meer dan een thermostaat, het vormt het ‘brein’ van de centrale verwarming in huis. Intuïtieve regelingsfuncties betekenen dat instellingen eenvoudig te veranderen zijn indien nodig. Zo is het mogelijk de verwarming later in te schakelen bij een latere thuiskomst.
Evohome is eenvoudig te installeren door een gecertificeerde Honeywell-installateur, zonder hak- en breekwerk.

Het systeem communiceert draadloos binnenshuis en is geschikt voor stadsverwarming en alle cv-ketels inclusief radiatoren en vloerverwarming. Honeywell levert evohome in een aantal kleuren die eenvoudig inpasbaar zijn in elk interieur. Daarnaast beschikt Evohome over een touchscreen met hoog contrast en een modern design.

Neem contact met ons op in voor een vrijblijvende demo bij u thuis.