U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

     Bewijs van vakmanschap CO

Enwa

energie en water

InstallatieserviceNoord

Zuidhorn.

Dealer Remeha cv ketels

Dealer Intergas cv ketels

E-mail: enwa@installatieservicenoord.nl

Tel: 06-18365276

Tel: 0594-504763

 

 

 

 

De CV-combi-installatie is nog altijd het meest gebruikte verwarmingssysteem in Nederland. En niet zonder reden. Met de moderne en milieuvriendelijke oplossingen van tegenwoordig kunt u een behaaglijk binnenklimaat probleemloos combineren met een aantrekkelijke energienota. De nieuwste HR-ketels maken het mogelijk om steeds hogere rendementen te realiseren. Bovendien kunnen we u ook adviseren over allerhande technieken om het rendement van uw installatie verder te verhogen bijvoorbeeld met een hybride warmtepomp.

 

Waarin verschillen systemen van elkaar? Wat zijn de voor- en nadelen? En kiest u voor een cv-ketel voor verwarming en een boiler voor warm water of is een energie-efficiënte combiketel toch verstandiger of misschien een hybride warmtepomp?

Bij Enwa installatieserviceNoord kunt u rekenen op een advies dat recht doet aan uw situatie.

Heeft u een cv/combi ketel of geiser gekocht op internet? ook geen probleem, wij installeren en onderhouden uw ketel voor een redelijke prijs.

                                            Ook voor storingen aan uw cv/combi ketel lossen wij het vakkundig voor u op.

 

 

 

 

 

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.