U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


Enwa

energie en water

InstallatieserviceNoord

Zuidhorn.

Dealer Remeha cv ketels

Dealer Intergas cv ketels

E-mail: enwa@installatieservicenoord.nl

Tel: 06-18365276

Tel: 0594-504763

 

 

 

 

De CV-combi-installatie is nog altijd het meest gebruikte verwarmingssysteem in Nederland. En niet zonder reden. Met de moderne en milieuvriendelijke oplossingen van tegenwoordig kunt u een behaaglijk binnenklimaat probleemloos combineren met een aantrekkelijke energienota. De nieuwste HR-ketels maken het mogelijk om steeds hogere rendementen te realiseren. Bovendien kunnen we u ook adviseren over allerhande technieken om het rendement van uw installatie verder te verhogen bijvoorbeeld met een hybride warmtepomp.

 

Waarin verschillen systemen van elkaar? Wat zijn de voor- en nadelen? En kiest u voor een cv-ketel voor verwarming en een boiler voor warm water of is een energie-efficiënte combiketel toch verstandiger of misschien een hybride warmtepomp?

Bij Enwa installatieserviceNoord kunt u rekenen op een advies dat recht doet aan uw situatie.

Heeft u een cv/combi ketel of geiser gekocht op internet? ook geen probleem, wij installeren en onderhouden uw ketel voor een redelijke prijs.

                                            Ook voor storingen aan uw cv/combi ketel lossen wij het vakkundig voor u op.

 

 

 

 

 

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.